غبار آمریکا ونزوئلا ونزوئلا آمریکایی

غبار: آمریکا ونزوئلا ونزوئلا آمریکایی دیپلماتیک وزارت خارجه ریاست جمهوری اخراج دیپلمات وزارت امور خارجه

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

    گت بلاگز اخبار سیاسی و اجتماعی يك صدا-قاطع در برابر بحران‌ها

    همایش سراسری قوه قضائیه به مناسبت هفته قوه قضائیه و میزبانی این دستگاه با حضور و صحبت سران قوا برگزار شد. در این جلسه مدیر جمهور از مشکلاتی که گریبانگیر کشور اس

    يك صدا-قاطع در برابر بحران‌ها

    يك صدا-قاطع در برابر بحران ها

    عبارات مهم : ایران

    همایش سراسری قوه قضائیه به مناسبت هفته قوه قضائیه و میزبانی این دستگاه با حضور و صحبت سران قوا برگزار شد. در این جلسه مدیر جمهور از مشکلاتی که گریبانگیر کشور است به خاص در حوزه اقتصادی سخن گفت. مدیر قوه قضائیه که میزبان بود، هشدارهایی جدی به ملتهب کنندگان بازار داد و علی لاریجانی مدیر قوه مجریه هم خواستار همراهی قوا جهت عبور از شرایط سخت شد.

    يك صدا-قاطع در برابر بحران‌ها

    همنوایی و همراهی

    رئیس جمهور دراین نشست با بیان اینکه «امروز همنوایی و همراهی قوا باید از هر لحظه زیاد باشد»، توطئه های دشمن های بعد از هر پیروزی ملت کشور عزیزمان ایران را مورد اشاره قرار داد و تاکید کرد: امروز بار سنگینی بر عهده سه قوه است و نشانه آمریکا شکستن اعتماد و امید مردم به آینده هست. حسن روحانی اظهارکرد: در شرایط پیروزی سیاسی و حقوقی هستیم ولی آمریکا می خواهد با جنگ روانی و اقتصادی ملت ما را بشکند. مدیر جمهور گفت: امروز در قوای متفاوت نظام مسئولیت سنگینی بر عهده ماست، آیا که آمریکایی ها یا دشمن های دیگر این نظام، در وهله اول روی در هم شکستن اعتماد و امید مردم سرمایه گذاری کرده اند. روحانی اضافه کرد: اگر امید و اعتماد در مردم زنده بماند، هر مشکلی قابل حل و فصل هست، ولی اگر آینده را سیاه ببینیم و با سیاه نمایی بخواهیم پیش برویم، معلوم نیست چه خواهد شد. یکی از توطئه های دشمن جهت ضربه زدن به امید مردم به آینده و اعتماد آنها به نظام، این است که به اذهان عمومی القا کنند قضات در کشور عزیزمان ایران تحت تأثیر پول، جناح، حزب، مذهب یا قومیت هستند و مستقل نیستند و لذا بسیار مهم است که در این زمینه ها بهانه ای به دست دشمن ندهیم.

    نیاز به امید

    همایش سراسری قوه قضائیه به مناسبت هفته قوه قضائیه و میزبانی این دستگاه با حضور و صحبت سران قوا برگزار شد. در این جلسه مدیر جمهور از مشکلاتی که گریبانگیر کشور اس

    رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش گفت: اگر اعتماد به قوه قضائیه از بین برود، اعتماد مردم به نظام و قوای دیگر نیز در هم خواهد شکست. روحانی با بیان اینکه امروز نیاز به امید داریم، تصریح کرد: سیاه نمایی اساسا و در ذات خود نیز کار نادرست و غلطی است و در بعضی اشکال، اقدامی مجرمانه نیز به حساب می آید.

    تهمت زدن و شخصیت و آبروی افراد را زیرپا گذاشتن گناه بزرگ و نابخشودنی هست. مدیر جمهور خاطر نشان کرد: امروز قضات باید سیاه نمایی را همچون هر لحظه سیاه نمایی ببینند و اجازه ندهند که سیاه نمایی ها راجع به نظام مردم را از آینده ناامید کند، دادستان های کشور، امروز وظیفه سنگین تری برعهده دارند. پیگیری به تخلفات کسانی که آشکارا راجع به آینده سیاه نمایی کرده و تلاش می کنند امید مردم را از بین ببرند و در این راستا به دشمن کمک می کنند، نیازی به شکایت شخصی ندارند. مدیر جمهور همچنین گفت: امسال مسئله آب داریم که جهت آن هم هزار میلیارد تومان جهت تامین آب روستاها و شهرهای کم آب تخصیص داده شده است دادیم، ولی مسئله کمبود ارز نداریم. مدیر جمهور ادامه داد: هیچ کمبود ملموس فیزیکی در زمینه کالاها یا ارز و ریال نداریم، بعد آیا نگرانی وجود دارد؟ روحانی اظهار کرد: متأسفانه عده ای افراد ناآگاه نیز همراه دشمن شده است و چند درصد نگرانی جزیی را به یک نگرانی کلی و گاه حتی صد در صدی تبدیل می کنند. مردم تحت هیچ شرایطی جهت تأمین نیازمندی های مهم و روزانه خود مسئله نخواهند داشت. اگر نیازی هم به کالایی باشد، حتما فوری وارد خواهد شد.

    ارز در بازارهایی که عده ای در بعضی کوچه بعد کوچه ها ایجاد کرده اند، هر قیمتی هم پیدا کند مردم مطمئن باشند که جهت تأمین نیازهای روزانه ارزش ارز رسمی کافی تخصیص خواهد یافت. روحانی خاطرنشان کرد: زمانی رسانه های دشمن تلاش می کنند تا مردم را دلواپس کنند که این مأموریت آنهاست، ولی در این شرایط از دوستان، توقع بیشتری می رود؛ اصحاب رسانه، خطبا، تریبون دارها، نمایندگان مجلس و قوه قضائیه همه باید دست به دست هم دهیم تا امید و اعتماد مردم را حفظ و از پرسشها عبور کنیم. مدیر جمهور با تأکید چندباره بر اینکه اگر امید و اعتماد مردم حفظ شود، آمریکا قادر به شکست کشور عزیزمان ایران نخواهد بود، گفت: باید اولویت ها را بیش از گذشته مورد توجه قرار دهیم و اجازه ندهیم در هیچ تریبونی، تهمت و افترا و تخریب حاشیه امن داشته باشد؛ اگر می خواهیم نظام را حفظ کنیم این یکی از بااهمیت ترین وظایف ماست. روحانی افزود: انتقاد دلسوزانه آزاد هست، ولی تخریب به هیچ وجه سازنده نیست و آثار خطرناک آن امروز بیش از هر وقت دیگری است.

    يك صدا-قاطع در برابر بحران‌ها

    همه دستگاه های قانونی و فرهنگی کشور، باید در کنار هم جهت حفظ اعتماد و امید مردم و جلوگیری از تخریب آن تلاش کنند. مدیر جمهور خاطرنشان کرد: اگر مردم ببینند که فضای کسب و کار فضای سالمی است و به هر تخلفی فورا پیگیری می شود، امنیت در این فضا ارتقا می یابد. چه اشکالی دارد امسال که آمریکایی ها، عزم خود را جزم کرده اند تا به جمهوری اسلامی کشور عزیزمان ایران ضربه بزنند، همه قضات تصمیم بگیرند که در هر هفته چند ساعت زیاد کار کنند تا سریع تر به پرونده های اقتصادی پیگیری شود. روحانی گفت: در جنگ اقتصادی که به ما تحمیل شده است است این شما قضات هستید که می توانید امنیت و اعتماد عمومی را ارتقا دهید. حدود 6 میلیون ایرانی در خارج از کشور زندگی می کنند که بسیاری از آنها سرمایه های کلانی دارند که اگر فضای داخلی کشور را امن بیابند این سرمایه ها را به داخل کشور انتقال یافته می کنند. مدیر جمهور اضافه کرد: حداقل می توانیم تدابیری اتخاذ کنیم تا این افراد هر کس که هستند بدون هیچ مشکلی جهت دیدن خانواده ارزش به کشور بیایند و بازگردند.

    گسترش توریسم یکی از عالی ترین راه ها جهت ایجاد اشتغال سریع و درآمدزایی هست. اگر این حدود 6 میلیون ایرانی سالی 2 بار به کشور عزیزمان ایران بیایند و بدون مسئله بازگردند، طبیعتا گردش مالی خوبی ایجاد شده است و مشاغل زیادی نیز در زمینه توریسم ایجاد خواهد شد. روحانی اظهار کرد: اگر می خواهیم آمریکایی ها را در تبلیغات و جنگ روانی شکست دهیم باید فضا را بازتر کنیم و اجازه دهیم ایرانی های خارج از کشور به آسانی به داخل سفر کنند تا در بازگشت هر کدام یک سفیر و مبلغ جهت جمهوری اسلامی کشور عزیزمان ایران باشند. مدیر جمهور در ادامه با بیان اینکه اگر می خواهیم به مردم اطمینان دهیم که ارز کافی در کشور وجود داشته و هر جا مورد نیاز بوده به اندازه کافی تخصیص یافته هست، عالی ترین وسیله جهت این کار استفاده از اینترنت هست، تصریح کرد: به مسئولان دستور داده ام هر مقدار ارز که جهت تأمین کالا تخصیص می یابد، با ذکر شرح راجع به میزان ارز تخصیص یافته و کالایی که قرار است وارد شود، در اینترنت منتشر شود.

    همایش سراسری قوه قضائیه به مناسبت هفته قوه قضائیه و میزبانی این دستگاه با حضور و صحبت سران قوا برگزار شد. در این جلسه مدیر جمهور از مشکلاتی که گریبانگیر کشور اس

    شناسایی اخلالگران

    رئیس مجلس هم در این مراسم با اشاره به وجود فقر تعامل رسانه ای در قوه قضائیه، گفت: به رغم تلاش های قضات و مسئولان این قوه کار رسانه ای در آن محدود به بعضی فرمایشات آیت ا… آملی و آقای اژه ای به عنوان سخنگو شده است هست. علی لاریجانی با اشاره به بار عظیمی که بر دوش قوه قضائیه وجود دارد، گفت: این مسئولیت کار رسانه ای مفصلی را نیازمند هست، البته همه آن به گفتار نیست و روی آن باید کار روانی انجام شود تا هم مردم از تلاش های شما مطلع شوند و هم جنبه بازدارندگی کار شما ارتقا پیدا کند. وی با بیان اینکه وظیفه ذاتی قوه قضائیه، تحقق عدالت هست، تصریح کرد: دیگر مسئولیت مهم قوه قضائیه، ایجاد امنیت در ابعاد متفاوت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی هست. یعنی امنیت در حوزه اقتصاد به دست شما شکل می گیرد و دیگر قوا در کنار شما هستند یعنی شما جلودار هستید.

    رئیس مجلس راجع به اهمیت توجه به مساله امنیت اقتصادی، اظهار کرد: اگر کشور در شرایط عادی باشد این مساله به خودی خود مهم هست، ولی در شرایط فعلی زیاد اهمیت دارد. کسی که می خواهد در کشور سرمایه گذاری کند باید احساس کند قوه قضائیه پشتیبان آن هست. متاسفانه امروز تلاش می شود سرمایه گذاران را فراری دهند و دلالی باعث می شود این روند سیر نزولی بیشتری پیدا کند. لاریجانی مبارزه با اخلالگران اقتصادی را از شاخصه های دیگر ایجاد امنیت اقتصادی دانست و افزود: در همین حوادث اخیر واقعا جریان های شرکت یافته ای در حال اخلال هستند، این مساله را بخش های امنیتی گفته اند و به علاوه بحثی کاملا روشن هست، این حجم تغییرات مناسب شرایط کشور نیست. این اخلالگران تعدادشان هم زیاد نیست و باید آنها را پیدا و شناسایی کرد.

    يك صدا-قاطع در برابر بحران‌ها

    بعضی می گویند این افراد را شناسایی کرده ایم ولی قوه قضائیه برخورد جدی نکرده است و شب گذشته هم خدمت آقای آملی لاریجانی این مساله گفته شد، بنابراین از طرفی افرادی که در کار اقتصادی اخلال می کنند و دستگیر می شوند و اتهامات ارزش روشن است نباید با یک وثیقه عادی آزاد شوند. وی ادامه داد: ما در مجلس به دنبال طرحی هستیم که سازمانی زیر نظر قوه قضائیه که شعب دادگاه در آن باشد به این مساله بپردازد و مقررات روشن و مجازات کافی جهت این منظور را در نظر بگیرد.

    مقاومت و استقامت

    علی لاریجانی تاکید کرد: در شرایط کنونی محور تامین امنیت اقتصادی باید قوه قضائیه باشد. وی به اوضاع فعلی کشور و شیطنت هایی که اتفاق می افتد، اشاره کرد و گفت: استراتژی دشمن دو مولفه دارد؛ یکی ایجاد تنگنای اقتصادی جهت مردم و دوم آشفته سازی در داخل کشور. وی با اشاره به حوادث مختصری که در پایتخت کشور عزیزمان ایران اتفاق افتاد، گفت: شاهدیم که از این حوادث غوغایی در رسانه هایشان به راه انداختند و معلوم است که سناریویی در کار هست، البته بسترهایی جهت آن وجود دارد که جهت هر سه قوه حائز اهمیت است و باید مورد توجه ارزش باشد و توصیه سخت افزاری نیز وجود دارد که ما از آن مطلع هستیم که چه می خواهند بکنند. لاریجانی با تاکید بر اینکه ما باید بدل استراتژی که دشمن جهت ما در نظر گرفته است را استفاده کنیم، خاطرنشان کرد: تنها مقاومت و استقامت حلال پرسشها نیست و باید در این شرایط مشخص کنیم که جهت مقابله با استراتژی دشمن چه برنامه ای داریم یعنی اگر قرار است آنها در کشور آشفته سازی در حوزه اقتصاد ایجاد کنند، سازوکاری فراهم شود که مانع آن شویم. لاریجانی با اشاره به اینکه عده ای از مسئولان پرسشها اقتصادی را فقط به خاطر پرسشها روانی می دانند، گفت: البته پرسشها روانی مطرح است ولی فقط به آن منتهی نمی شود. مدیر مجلس شورای با بیان اینکه سرمایه های خوبی در بخش های حکمرانی و مردمی داریم، گفت: امروز باید به سمت آن برویم که بستر اختلافات را کم کردن دهیم و زمینه را جهت کار مردم فراهم کنیم.

    وی در ادامه با انتقاد از بعضی نامه نگاری ها در حوزه سیاست خارجی مبنی بر مذاکره با آمریکا اظهار کرد: این یک تحلیل ناپخته هست. مگر در برجام ما مذاکره نکردیم، آیا مذاکره با آمریکا حرف جدیدی است که می زنید، مگر رهبری نگفتند نرمش قهرمانانه داریم، همه رفتند و مذاکره کردند و کسی هم مخالفت نکرد. آمریکا و کشورهای دیگر طرف مذاکره بودند. البته اختلاف نظر هم در کشور عزیزمان ایران و هم آمریکا بر سر برجام وجود داشت که چقدر این مذاکره بافایده بوده یا نبوده. ولی آنکس که توافق را به هم زد و از آن خارج شد، آمریکا بود و حالا می گویند با همین شخص مخرب که از برجام، توافق پاریس و شورای حقوق بشر خارج شد، برویم و مذاکره کنیم. آمریکا اوضاع نابسامانی پیدا کرده هست. هنگامی که کسی به این سادگی زیر توافق بین المللی می زند مذاکره با آن چه خاصیتی دارد. لاریجانی گفت: این حرف اهلیت سیاسی ندارد و موجب سوء تفاهم می شود.

    هدف دشمن

    در نهایت مدیر قوه قضائیه گفت: این نظام با داشتن این امکانات امکان مقابله با سلطه جهانی را دارد. آیت ا… صادق آملی لاریجانی اظهار کرد: امروز پرسشها اقتصادی و معیشتی مردم مساله مهمی است و مساله اول کشور است و باید بدانیم که دشمن امروز در فکر حمله نظامی نیست بلکه قصد رخنه از همین طریق یعنی فشار آوردن بر معیشت مردم را دارد و می خواهد اوضاع اقتصادی ما را بر هم بریزد. لذا همه مسئولان نظام باید به این عنوان فکر کنند و حواسشان به اصلاح اوضاع اقتصادی کشور اعم از تولید و اوضاع کسب و کار باشد و قوه قضائیه هم نقش اساسی دارد.

    البته یکسری مولفه های منطقی جهت برهم ریختن بازار اقتصادی وجود دارد. جهت مثال وجود نقدینگی اوج در دست مردم خودش مشکلاتی را ایجاد می کند. آملی لاریجانی تاکید کرد: دشمن تلاش می کند با جنگ روانی باعث بر هم ریختن اقتصاد کشورمان شود و می خواهد وضع کشور را بهم بریزد. شما تلاطمات این چند روز را در بازار ماشین و مسکن و ارز دیدید. مدیر قوه قضائیه با اشاره به حوادث در بازار پایتخت کشور عزیزمان ایران گفت: دیدید که عده ای قصد آشوب داشتند و می درخواست کردند بازار پایتخت کشور عزیزمان ایران را به تعطیلی بکشانند که با تلاش نیروی انتظامی این امر محقق نشد، هرچند زیاد کردن نقدینگی بی تاثیر نبوده هست، ولی عده ای با سرمایه های کلانشان قصد بر هم زدن ثبات اقتصادی را دارند. این افراد با ریختن پولشان در بازار و جمع کردن دلار و سکه می خواهند بازار را ملتهب کنند و نیروهای اطلاعاتی باید تلاش کنند این افراد را شناسایی کنند. این کارها خیانت به مردم و نظام است و ما به هیچ عنوان کوتاه نمی آییم و با این افراد برخورد می کنیم و هشدار می دهیم که این کار به عنوان اخلال در نظام اقتصادی کشور مجازات سنگینی دارد و اگر مصداق افساد فی الارض باشد طبق قانون اعدام برایشان در نظر می گیریم و هیچ کوتاهی هم در این زمینه نخواهیم داشت.

    وی افزود: نیروهای امنیتی موظفند در مناسب ترین وقت اینها را معرفی کنند تا قوه قضائیه هم به طور جد با آنها برخورد کند و آنها نمی توانند در آینده بگویند ما خبر نداشتیم و نمی دانستیم. به دولتی ها و غیر دولتی ها و به همه هشدار می دهیم که حواسشان جمع باشد لیکن دستگاه قضائی حتما با مقصران و آنها که دخیل بوده اند برخورد جدی خواهد کرد و اینها نمی توانند در آینده بگویند که ما قصدمان این نبود که اخلال کنیم. امروز همه می دانند که هر اقدامی که به ضرر مردم تمام شود، قطعا ما با آنها برخورد جدی می کنیم. وی افزود: این عنوان اصلا توجیه ندارد که یک شبه هزار تومان روی قیمت دلار برود. هرچند که یکسری بی تدبیری وجود دارد و نباید می گفتند که هر کسی می خواهد بیاید هر تعداد سکه بخرد. امروز جنگ اقتصادی است و هر عملیات روانی جدیدی دارد. به جهنم که تحریم ها را انجام می دهید، کشور ما نیرومند است و مردم ما حاضر نیستند گوش به وعده های پوچ شما بدهند. وی در بخش دیگری گفت: مبارزه با قاچاق کالا یک اقدام فرا قوه ای هست، نباید کشور جهت ورود کالا باز باشد، باید از ضربه ای که از ناحیه قاچاق به کشور می خوریم جلوگیری کنیم، البته یکسری کارها بازدارنده انجام شده است ولی کافی نیست. ١٢ میلیارد دلار قاچاق کالا صورت گرفته که بیشترین ضربه را به کشور زده است.

    تلگرام اشکال دارد

    وی با اشاره به بحث اینترنت گفت: قوه قضائیه مخالف استفاده از اینترنت و اینترنت نیست و شاید من از دیگر روسای قوا استفاده بیشتری داشته باشم ولی بحث این است که آیا به عنوان نظام جمهوری اسلامی حق داریم به ادعای وجود اینترنت بستر و شاهراه جهت دشمن ایجاد کنیم؟ امروز داشتن اینستاگرام، تلگرام، شبکۀ اجتماعی فیس بوک و … که سرور آن در خارج کشور است به معنی دادن شاهراه به دشمن هست. اینکه بخشی از اطلاعات و اینترنت کشور در دست فضایی همچون خبر رسان تلگرام باشد و خدا را بنده نباشد و اگر جرمی صورت گرفت نتوان پیگیری کرد پذیرفتنی نیست.

    ما معتقدیم اینستاگرام، تلگرام، شبکۀ اجتماعی فیس بوک و … باید با اقتدار و توانمندی های اوج در کشور باشند و از حریم شخصی هم دفاع می کنیم و متجاوز به حریم شخصی را تحت تعقیب قرار می دهیم. آملی لاریجانی افزود: تمام کسانی که با بحث اینترنت ارتباط دارند می دانند فضایی مثل خبر رسان تلگرام جهت امنیت ملی اشکال دارد، تمام نیروهای امنیتی هم به این عنوان اذعان داشتند و چندین هزار شکایت از این شبکه ها داشتیم. مدیر قوه قضائیه با بیان اینکه از افراط و تفریط در بحث مبارزه با فساد باید بپرهیزیم، اظهار کرد: در جریان فساد سه هزار میلیاردی، می دانید چه مقدار هزینه جهت قوه قضائیه داشت؟ ادعای فساد سیستماتیک را بعضی مطرح می کنند که 100 درصد با آن مخالف هستم. گویی سیستم های ما به نحو سیستماتیک فساد می کنند که غلط است.

    چرا این حرف را می زنیم؟ بعضی در درون کشور فساد سیستماتیک را مطرح و اینگونه معنا می کنند که دستگاهی که باید نظارت و برخورد کند، در خودش فساد هست. چه زمانی ما می توانیم بگوییم یک دستگاه قضائی 100 درصد پاک شده است است؟ آیا حرف هایی می زنیم و در اذهان می اندازیم که بعدا نیز نمی توانیم پاک کنیم. قبول داریم در دستگاه های اجرایی و قضائی فساد وجود دارد ولی مهم این است که مسئولان قاطعانه برخورد کنند.

    آرمان

    واژه های کلیدی: ایران | اعتماد | ایرانی | اقتصادی | لاریجانی | قوه قضائیه | رئیس جمهور | علی لاریجانی


    دانلود


    دانلود فایل ها

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • تکست بوک
  • خرید کتاب انگلیسی
  • خرید کیندل آمازون
  • کتاب زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دانشگاهی
  • باکس کتاب
  • مانگا زبان اصلی
  • قیمت چاپ کتاب PDF
  • چاپ مانگا
  • رفتن به نوار ابزار